Cene u EUR Cene u DIN

Aliexpress Srbija - poručivanje proizvoda sa aliekspresa

Šoping portal robaizkine.com u saradnji sa najvećom svetskom online prodavnicom aliexpress.com vam pruža jedinstvenu uslugu distribucije svih prozvoda sa aliexpress.com portala za Srbiju, direktno do vaše adrese.

 

Aliexpress je internet prodavnica čije su akcije prošlog meseca napravile haos na Američkoj berzi. Osnovan 2009, nedavno osvaja međunarodno tržište, i to u toj meri da, mnogi predviđaju, preti da ugrozi Ebay i Amazon. Tajna neočekivane popularnosti Aliexpress-a je u neverovatnom izboru i šarenolikosti proizvoda, najnižim fabričkim cenama, a i za sve one koji su izvan zapadnih zemalja (a to smo mi), poštarina za male količine uglavnom je besplatna ili takva da je cena proizvoda i s poštarinom više nego pristupačna. Za razliku od dosadašnjih svetski priznatih internet trgovina koje su se razvile u SAD, Aliexpress je svet osvojio iz srca proizvodnje iz Kine. Naručivanje preko Aliexpress-a ima prednosti i mane. Manje je pouzdano od zapadnjačkih Ebay-ja i Amazon-a, treba više pažnje obraćati na opise proizvoda, proverenost prodavaca, kao i čekati paket (obično stiže za dve nedelje), ali s druge strane, izbor je daleko veći, cene, naročito imajući na umu i poštarinu, konkurentnije. Tehnika i rezervni delovi (za telefone, kompjutere itd), repro-materijal, krpice i asesoari, tašne, torbe, i najluđe stvari koje samo u Kini mogu da se nađu, najisplativiji su preko Alija.
Za razliku od ostalih sličnih šoping portala aliexpress samo "okuplja" proizvođače i prodavce iz Kine. Ti prodavci nude najniže moguće cene svojih proizvoda ali takođe taj sistem prodaje je privukao ogroman broj prevaranata i ljudi koji samo žele da Vam uzmu novac ne pružajući obećanu uslugu (slanje odgovarajućeg proizvoda). Robaizkine.com Vam nudi jednistvenu usluge sigurne i brze kupovine sa sajta AliExpress-a.
Na vama je da na sajtu aliekspresa ( www.aliexpress.com ) odaberete proizvod ili proizvode koje želite da poručite i da nam se javite putem KONTAKT FORME ispod ili kontakt stranice  gde ćete nam reći koji vas proizvod interesuje (po mogućstvu ostaviti i link proizvoda) i neko od naših agenata će Vam se ubrzo javiti sa najboljom ponudom i načinom plaćanja. Mi ćemo za vas proveriti da li je prodavac siguran, da li je proizvod zaista kao u opisu i nakon toga ćemo se pobrinuti da proizvod sigurno i bez problema stigne na vašu adresu. Takođe za sve korisinike iz Srbije omogućili smo više načina plaćanja proizvoda kao što su  platne kartice, plaćanje preko tekućeg računa, uplatom postnet elektronskog transfera novca u poštama Srbije ili plaćanje Western Union transferom novca.

 

Kupovina iz Kine nikad nije bila lakša i povoljnija, i obavlja se u nekoliko jednostavnih koraka:

1. Pronađite proizvod koji želite na sajtu www.aliexpress.com

2. Iskopirajte link proizvoda (kao na primer youtube pesmu) ili zapamtite naziv željenog proizvoda

3. Na sajtu robaizkine.com na strani aliexpress.robaizkine.com popunite kontakt formular (ova stranica - formular ispod)

4. Posle provere proizvoda naš agent će vam se javiti sa ponudom, procenom i cenom kao i uputstvom za plaćanje

5. Izvšite uplatu i čekajte poštara koji će isporučiti paket na vašu adresu

6. NAPOMENA - Usled neisplativosti transporta slanjem registrovanih pošiljki minimalna cena pojedinačnog proizvoda mora biti barem 10$. Upiti za proizvode sa cenom nižom od 10$ biće ignorisani.


Primer naručivanja možete videti i u video klipu ispod:

U SARADNJI SA

POPUNITE KONTAKT FORMU ISPOD I JAVITE NAM KOJI VAS PROIZVOD SA PORTALA ALIEXPRESS INTERESUJE - NAŠ AGENT ĆE VAM ODOGOVORITI NA VAŠU E-MAIL ADRESU U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU SA NAJPOVOLJNIJOM PONUDOM PO VAS

 

Kreditna ili Platna kartica
Uplata na dinarski tekući račun u Srbiji
Elektronska uplata u poštama Srbije (POST NET)
Western Union transfer novca (sve zemlje)