Cene u EUR Cene u DIN

Kako kupiti?

Kupovina na sajtu robaizkine.com je veoma jednostavna za razliku od ostalih portala za kupovinu iz inostranstva, nije potrebno čak ni da budete registrovani, kupovina se odvija u nekoliko jednostavnih koraka:

 

1. Korak je da odaberete prozivod koji želite da kupite na sajtu www.robaizkine.com i da kliknete na "DODAJ U KORPU".

 

 

 

2. Korak je da, ukoliko je to jedini proizvod koji za sada želite da poručite, kliknete na "ZAVRŠI KUPOVINU" i prikazaće vam se deo gde ćete popuniti formular sa Vašim podacima kao i odabrati način plaćanja i dostave:

 

 

 

 

3. Korak je da popunite svoje osnovne podatke, obratite pažnju da upišete tačne podatke jer će te na adresu i ime koje unesete dobiti paket sa proizvodom koji želite da poručite, nakon toga kliknite na "NASTAVI" kao na slici ispod:

 

 

 

 

4. U ovom koraku proverite prethodno upisane podatke i odaberite način dostave, preporučujemo besplatnu dostavu do Vaše adrese na koju će paket sa Vašim proizvodom biti poslat BESPLATNO direktno iz magacina u Kini ili Engleskoj, još jednom kliknite na "NASTAVI":

 

 

 

 

5. Ovde morate odabrati način plaćanja, za Srbiju na primer smo obezbedili razne vidove plaćanja kao što su uplata kreditnim ili platnim karticama, paypal, uplata na tekući žiro račun, postNET (elektronska uplata u pošti) ili western union. Plaćanje pouzećem to jest poštaru pri dostavi ili kurirskim službama kada vam donesu paket NIJE MOGUĆE iz prostog razloga što se proizvodi šalju iz inostranstva (najčešće Engleske ili direktno iz Kine) i naravno plaćanje pouzećem (pri dostavi) nije moguće u međunarodnom poštanskom saobraćaju. Nakon odabira opcije plaćanja kliknite na "ZAVRŠI NAPLATU":

 

 

 

6. U ovom poslednjem koraku dobićete instrukcije za uplatu u zavisnosti koji ste način uplate izabrali, ove instrukcije možete prepisati ili odštampati ali takođe ćete ih dobiti i na EMAIL koji ste uneli pri popunjavanju porudžbine tako da ih možete uvek pogledati. Paket sa proizvodom koji ste naručili biće poslat na Vašu adresu nakon potvrde uplate koju automatski radimo i vi ne morate slati nikakve dokaze o uplati:

 

NAPOMENA: Ukoliko ste odabrali plaćanje kreditnom ili platnom karticom kao i paypalom , sistem će vas pre šestog koraka prebaciti na odeljak za plaćanje karticama ili paypalom za koje instukcije možete videti na linku - PLAĆANJE KARTICAMA

 

Srećna kupovina na www.robaizkine.com!