Cene u EUR Cene u DIN

O nama

ROBAIZKINE.COM je online šop specijalizovan za reklamiranje najkvalitetnije robe kineskog porekla po najpovoljnijim cenama. Svi proizvodi sa veb sajta robaizkine.com šalju se iz skladišta koji se nalaze u Evropi ili Kini, najčešće iz Engleske pa tako za razliku od većine kineskih protala za prodaju, mi Vam omogućujemo najbržu isporuku proizvoda u Srbiji i regionu. Takođe proizvode koje reklamiramo su provereni i odabrani tako da ne postoji šansa da vas opis dovede u zabludu što nije retka pojava i opasnost pri direktnoj kupovini na kineskim sajtovima poput aliekspres-a i sličnih.

Regularno slanje paketa je BESPLATNO i tu nemate dodatnih troškova. Isto tako, kako bi izašli u susret svim kupcima u Srbiji omogućili smo i plaćanje preko dinarskih tekući računa u bankama ili preko sistema POST-NET elektronske uplate u poštama Srbije kao i naravno svim platnim karticama za ceo region.

Opšti uslovi kupovine na veb sajtu robaizkine.com:
robaizkine.com funkcioniše kao saradnički ili partnerski (AFFILIATE) program raznih kineskih online portala poput www.aliexpress.com ili www.banggood.com. Samim tim robaizkine.com NE POSEDUJE ni jedan proizvod prikazan na veb sajtu niti na bilo kom drugom mestu vezanom za robaizkine.com već funcioniše samo kao reklamni i posrednički veb sajt za svoje partnere i samim tim ne možemo biti odgovrni ni za kakvu prodaju u Srbiji. Više o  USLOVIMA KORIŠĆENJA pogledajte ovde.

Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovde.

Internet prodaja je nešto što je u svetu već svakodnevna pojava, dok kod nas tek uzima maha.

Svim stalnim i budućim kupcima se zahvaljujemo na ukazanom poverenju posredovanja.

e-mail: help@robaizkine.com

+381616428852 Viber i WhatsApp

UK telefon: +44 7031947579