Cene u EUR Cene u DIN

Uslovi Korišćenja i Kupovine

Odricanje Odgovornosti

Opšti uslovi kupovine na veb sajtu robaizkine.com:
robaizkine.com funkcioniše kao saradnički ili partnerski (AFFILIATE) program raznih kineskih online portala poput www.aliexpress.com i www.banggood.com. Samim tim robaizkine.com NE POSEDUJE ni jedan proizvod prikazan na veb sajtu niti na bilo kom drugom mestu vezanom za robaizkine.com već funcioniše samo kao reklamni i posrednički veb sajt za svoje partnere i samim tim ne možemo biti odgovorni ni za kakvu prodaju u Srbiji.

Komunikacija elektronskim putem
Kada posetite robaizkine.com ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Komentari, komunikacija i sadržaj koji ostavljaju posetioci
Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na robaizkine.com . robaizkine.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na robaizkine.com . Protiv takvih aktivnosti robaizkine.com može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda
robaizkine.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, robaizkine.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni kompletni, pouzdani i bez grešaka jer robaizkine.com funkcionise samo kao affiliate (saradnicki ili partnerski) program drugih portala. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu
robaizkine.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci robaizkine.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.